IRAMA HATI SAYA

Their Happy Endings

Salam,
sebab renyah sangat nak itu-ini kat facebook, so better aku update kat sini ajer.

These are among the pictures i manage to cilok from my fwens' facebook.
Seriously aku memang merangkak nak guna facebook a.k.a fb every now and then.
aku tak reti nak grab, so aku copy ajer and upload kat sini.
blog aku, sukati aku lah kan....

(credit: Jiah's fb)
Jiah dan Jihah: 2 sahabat yang aku paling sayang.
balik kerja aku terus lepak CONVEST HILL

(credit: Ja's fb)
Ini Azniza, also my best buddy, Convo sekali dengan yang lain-lain.
Terserempak dengan dia masa tengah cari hadiah kat Convest Hill.

(credit: Aziz's fb)
Me and Aziz
terjumpa masa tengah busy dengan photography session with my best frens Tiya, Hani and Dayah kat depan CAC

(credit: tiya's fb)
to
Jiah, Jihah, Ja, Hani, Dayah, Fatiya, Ajiz, Wak, Hassan,
and to all graduates of IIUM the last 10-12 October 2009:
CONGRATULATION FOR YOUR CONVOCATION MY DEAREST FRENS!!!!!!!!!!!!!!!
berjaya jugak korang ikut jejak langkah aku yang hensem neh..heheh

 
◄ Design by Pocket