IRAMA HATI SAYA

"Eh, dah kahwin ke? Tahniah! Sampai hati tak jemput."


6 SEBAB KORANG TAK PATUT POST KAT WALL KAWAN KORANG AYAT DI ATAS.
(oleh Prof. Siti Rope'ah)

1. Mungkin kawan korang tu terlalu sibuk dan terlepas pandang. Maklumlah, bukan korang seorang je kawan dia.

2. Mungkin dia cuma buat majlis tertutup yang dihadiri oleh saudara terdekat. Dan korang bukanlah dalam senarai VIP dia.

3. Korang cuma friend yg suk
a 'like' setiap status dia, tp tak pernah bertanya khabar, apatah lagi bersua muka. Kalau jemput pun belum korang datang.

4. Korang asyik tukar nombor, bila kawan tu nak contact tak pernah dapat.

5. Korang ada buat salah, dan dia berdendam dengan korang. Mungkin juga korang pernah tolak cinta dia. Puih!

6. Dia memang tak ada niat pun nak jemput korang. Seriously, are we friends anyway?!



Notakaki: Doakanlah kebahagian kawan kita walaupun kita tak dijemput.
Jangan la buat dia rasa bersalah pulak. They're just wanna be happy. Maybe without us around. =)

Rabu Kurang Kata (Wordless Wednesday)


Notakaki: You don't even know how much I hate you.
 
◄ Design by Pocket