IRAMA HATI SAYA

Monthly Report

15/10/2008: WEDNESDAY

1. Social : High
Environment yang nyaman semenjak ada 'geng' (Academic Assistant baru masuk, dulu sama interview dengan aku).

2. Mental : Medium
Ada seekor manusia yang suka cari pasal. Tapi aku selalu buat bodoh je.

3. Emotional : Unstable
-No Comment-

4. Pocket : Very Fragile

5. Makan : Very High
Sarapan dan makan tengah hari kat sini sangat sedap dan palatable sampai tak mampu nak puasa.

6. Pakai : Just so-so
Setiap isnin kena sarung coverall warna kuning. Dapat saiz M sebab saiz S dah tak ada stok. Sangat besar. Tak cun. =(

7. Safety and Health : Very Low and Risky
Berpotensi untuk dapat sakit paru-paru kerana menghidu asap kenderaan setiap hari sewaktu pergi dan pulang dari kerja.

p/s: Dalam buku stress management that I read, it says "Social Support" is one of the common strategies for coping with stress. that is:

Social Support = seeking support by talking to others (friends, loved ones, professionals)

See you next edition for more information on strategies for "Coping With Stress".
Adieu.

Ref: Teoh Hsien-Jin. (2004). Stress Management: A Simple Guide. Selangor: Hupak S/B.

0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket