IRAMA HATI SAYA

Merdeka Bersama Mereka

Cuti merdeka. Balik kampung. Seronok habiskan masa bersama keluarga terutamanya buah hati aku ni, si YAYU. Umur baru 2 tahun setengah, tapi mulut dan perangai dah macam orang umur 20 tahun.Baju lawa macam ni dipanggil baju pengantin ye, bukan baju raya.

Disuruh senyum dia menyeringai

"Mama dengan Auntie pakai tudung, Ayu pun nak..."

Minah senget kepalanya teleng

Hadiah untuk Tok Wan

Tengok la dia naik kereta sendiri, pantang diajak berjalan.

"Mama..Cepatlah sikit!!"
(sekali tengok macam cicak tanah kan?.hehe..)

Bear buruk tu la adik kesayangan dia. Tak penah lepas.

Si kecik ni tengok aku gunting rambut, dia pun nak join. Sambil tu dia duk membebel
"Hari tu masa Ayu gunting rambut kat kedai dengan Mama kan, Kakak tu asek cubit pipi Ayu je. Ayu Geerrraaaaammmmmm sangat.."

Dia ni tak takut pun dengan gunting atau benda-benda tajam yang lain.

Tengok pipi tembun dan muka serius dia ni, macam mana la Kakak kedai gunting tu tak geram nak cubit pipi dia kan?

Hek eleh..dia ingat dia comel la tu.

Sambil-sambil bercuti tu sempat la juga aku bershoping. Kakak aku bawak aku pergi pasaraya Ten Ten. kat sini murah woo. Macam-macam fashion ada.

Suar Slack belang halus yang memang hensem.

Track merah yang menawan. Harga: RM11.90

T-Shirt MNG, Harga: RM9.90
















Kotak Kadbod
Harga: RM 4.99



SERONOK!!!

1 tokok-tambah:

Anonymous said...

Pasar raya Ten ten?
Ten Ten?
Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten?
Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten Ten?

 
◄ Design by Pocket