IRAMA HATI SAYA

Projek Kapal Perang Kertas


Venue: Taman Tasek Kepong
Aktiviti: Membina Model Kapal Perang HMS Norfolk F230
Duration : 1 Hour
Partner-in-Crime : Pian


Time to build! 1..2..3..Go!


Tak dapat agak lagi macam mana rupa kejadiannya...


Part ni banyak kali kena adjust. Dah 2-3 kali pasang pun masih ada yang tak kena sana sini. Haih..


Pian ni pakar gundam. Takat kapal kertas cikai ni kacang jer bagi dia.


Silap match.. kena bukak semula da..


Sesi kemaskini dan Touch-up


Kapal ni siap dengan platform Heli lagi (kalau tak nampak tu maknanya 3 kali Jumat la tu).

Bersedia Berlabuh!!

* Sebenarnya hobi aku main puzzle. Semua spesis puzzle aku suka. Paling minat main jigsaw puzzle la. Menatang yang aku wat kat atas ni namanya 3D puzzle. Aku beli pasal dia murah. Tengoklah.. kalau poket tebal sikit nak belajar main Gundam lak. Tapi pian kata aku ni ganas sikit, so tak berapa sesuai berjinak-jinak dengan dunia Gundam. Pasang Barbie Doll ok kot... =P

3 tokok-tambah:

Anonymous said...

Bukan x sesuai la.... (Lain yang aku cakap, lain yang kau sampaikan) Kau boleh wat tapi kene pelan2 kayuh, sbb bnda 2 mmng halus buatannyer... kalu ganas2 makna kata model dah boleh masuk tong sampah (no spare part!) ok? beres...

Anonymous said...

Bukan x sesuai la.... (Lain yang aku cakap, lain yang kau sampaikan) Kau boleh wat tapi kene pelan2 kayuh, sbb bnda 2 mmng halus buatannyer... kalu ganas2 makna kata model dah boleh masuk tong sampah (no spare part!) ok? beres...

Anonymous said...

Semua e2 tinggal kenangan......

 
◄ Design by Pocket