IRAMA HATI SAYA

Peperiksaan dan Pemeriksaan

Aku sedang sibuk dengan ini.

Situasi 1
Subjek: OSH Fundamental
Miss..macam mana nak eja noise?
N.O.I.S.E..
thanks miss (sambil menulis di kertas jawapannya NOICE)

Situasi 2
Subjek:Pengajian Malaysia
Sir..soalan Sir ni semua susah la..banyak sangat tanya tarikh, mana la saya nak ingat.
Saya sendiri yang buat soalan pun tak hafal tarikhnya.(huhu..)

Situasi 3
Subjek: Ergonomik
Miss..'Great Herniated Tomato' ni ape miss?
Ohh..dia macam nasi tomato tapi dia masam sikit.
???? (menyesal aku tanya)

Situasi 4
Subjek: Workers Compensation and Rehabilitation
Miss..'turun pangkat' in english aper?
Erm..saya tak tahulah..sebab saya tak pernah turun pangkat...selalu naik pangkat je.

Situasi 5
Subjek: Proficiency Skills in English
Miss..ape jawapannya ni? Grammar saya confuse lah..
Eh, jangan tanya saya, saya cuma buat soalan je, bukan jawapan.

Situasi 6
Subjek: Introduction to IT
Kamu ni puasa-puasa pun nak meniru ke? (sambil menjeling ke arah beberapa orang pelajar)
Saya tak pe kan Miss?..saya tak puasa.. - kata seorang pelajar India.

Situasi 7
Subjek: Human Body
Sir, sengal-sengal dalam B.I aper?
Awak cuba tanya lecturer B.I tu.
Miss..sengal dalam B.I?
Muscle pain. tapi kalau awak tulis nama awak je pun tak per, nanti mesti Sir paham.
Ha?Kenape pulak? (sambil menggaru kepala)
Awak kan sengal. (berlalu sambil tersengih)


Faisal (The IT Lecturer) tertidur kepenatan selepas jaga exam.
Kena cubit sebab snap this picture tanpa pengetahuannya. Cakit woo..

3 tokok-tambah:

Princess^of^Hemp said...

picture 2 bdk batch 1o kn?
dieorg dh exam ke??

kelakar gler miss nie...
yg xbley blah part sengal....
hahahaha

CikSelampit said...

semuanya adalah kisah benar.
semata-mata.

Anonymous said...

If you would like to take a great deal from this piece
of writing then you have to apply such strategies to your won website.
My site - topografĂ­a

 
◄ Design by Pocket