IRAMA HATI SAYA

aku bengang sebab hari ini...

  1. mulut aku ader ulser.nak senyum pun sakit, apatah lagi nak bercakap.
  2. kaki aku sakit sebab training futsal. nak berjalan pun lembab jer. so aku lambat sampai ke kelas.
  3. sangat lapar, maka aku pesan bihun goreng ayam bungkus..sekali dia bagi secotet jer bihun. ayam langsung tak kelihatan.hampehnyer!
  4. aku bawak laptop g kerja dengan harapan nak download antivirus.. tapi network laptop aku lak buat dajal..huh..hangin!
  5. esok pagi pekse kul 8 dan aku tak mampu nak study coz terganggu dengan semua di atas!
  6. somebody help me please!!!!!!!!!

1 tokok-tambah:

aaziz said...

Ape kes malang sangat idup ko pada hari yg disebutkan di atas?! kuang x 3!!

pegi mandi bunga la mas... hahaha!

BTW, sori kalo xsempat nak tegur ko balik time kat ITD tu. aku nak cepat. dah lambat giler pg kelas..

 
◄ Design by Pocket