IRAMA HATI SAYA

Hadeh!

Cc_jpg

salam....

tak ada cerita best pun..

life is just as plain as a white A4 paper..

mungkin sebab cik tak pernah cari any exciting color to be put on it..

or maybe the "color" had already abes..so what to do?..beli kaler baru la..apelagi..

nak cari kaler dah satu hal..nak mengkaler is another hal..kedua-duanya is very hard 4 me..pasai pa? coz cik sangat busy sekarang ni..sampai tak ada masa nak keluar cari kaler..and maybe bila i've bought or found the kaler, i might not have the time to put it on my "A4 paper"...hmm..dull kan?..

hey..korang ingat senang ke nak cari kaler yang boleh mencantikkan A4 paper kita? kalau salah pilih satu kaler jer..memang bancau terus kertas kita yang plain tuh..silap-silap kita kena buang and find A4 paper yang baru..tak ke banyak kerja tuh?

so..think first before u choose your kaler aa..make sure u get a very mery good fantastic amazing and perfect colour for your white A4 paper...may your choice amused your paper as much as your life..

nampak macam senang..tapi susah sebenarnya..tak percaya..try la..


0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket