IRAMA HATI SAYA

Mana Semua Orang?

Salam..
pepagi ni cik ker yang bangun paling lambat?
cik bukak mata jer dah tak ada orang dah kat bilik..
pepagi tadi rasanya cik ada dengar macam suara Jihah panggil nama cik..mungkin dia baru nak pergi kerja kot..dia masuk kerja pukul 9..
cik intai2 bilik Ja..dia pun takder..puas cik pikir ke mana la minah sorang nih sebab setahu cik dia ni jarang keluar pagi2 kecuali kalau ada emergency ataupun kalau kami plan nak jogging..
at last baru la cik teringat yang rupanya dia pergi Humanitarian Walk.. maknanya dia dah keluar seawal jam 7 lagi..
maknanya jugak...cik la yang tinggal sekor kat bilik nih..
rumet thailand cik yang sorang tuh dah kompem2 tak nampak batang hidung dari semalam.. maybe dia overnight kat luar kot..
hmmm..mujur la cik kerja harini..so tak ada la bosan sangat..
lalalala....

0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket