IRAMA HATI SAYA

HecTiC!

SALAM..
My arms terkehel because of yesterday's workout..
sengal kanan-kiri pulak tuh..hadoi la..
padahal cik just buat around 10X sit-ups, pumping yang tak berapa nak menjadi and playing around with all the recreation gadgets kat convest hill tuh..and cuci mata kat male sport complex sambil bercerita dengan my rumet...(skodeng?)

rasanya tak ada la heavy sangat my phsical training ni kan?..
mungkin sebab dah lama tak exercise kot..so, the muscles macam terperanjat..

It hurts so much that I couldn't galas my beg sekolah to kelas..
nak menulis kat kelas pun cam aaaaduuuuuhhhh...macam cracking-cracking..

Do i sound so bad? haha..
Dalam injured2 pun sempat gak cik posts on my blogs...
nampak sangat sakit2 manja gitu (Yerkh!!!)

0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket