IRAMA HATI SAYA

Langkah Mayat Aku Dulu

Langkah mayat aku dulu
IF YOU DARE TO TAKE HIM FROM ME.

Memanglah dia tu lurus dan nampak bodoh
Tapi aku tak akan biarkan kau memperbodohkan dia.
Sebab dia kawan aku..Kawan baik aku..
Aku tak akan benarkan sesiapa pun 'usik' kawan aku..
Kalau kau berani buat sesuatu pada dia..
LANGKAH MAYAT AKU DULU.

Entah dari mana kau datang,
Tiba-tiba muncul dan menyemak depan mata aku..
Kalau kau tak kacau hidup aku,
Aku pun tak hingin mess around with your life.
But you are the one who started it..
BERANI BUAT, BERANI TANGGUNG LAH..

Kau silap la..
Kalau kau nak cari kawan, jangan cari dia..
Dia kawan aku..Kawan baik aku..
Always be my bestfriend...And will never be your friend.
Ingat tu...

Sebab kau, dia berubah.
Dia dah tak macam dulu lagi dengan aku.
Sebab kau jugaklah dia tak layan aku macam dulu.
Sebab kaulah perangai dia jadi pelik.
Sebab kau, dia jadi orang yang bendul.
Sebab kau, dia dah tak reti nak jaga hati kawan dia.
Semuanya disebabkan kau!
Tak kiralah teori aku ni betul atau tidak,
tapi aku tetap nak tuduh kau.
Kaulah punca segala-galanya..

Kalau kau berani cari pasal lagi
Kalau kau berani buat benda-benda pelik lagi kat dia..
Aku takkan lepaskan kau.

Buat baik dibalas baik,
Buat jahat dibalas DENDAM...

Kalau kau berani nak ambil kawan aku tu,
LANGKAH MAYAT AKU DULU...



*p/s:
apparently, orang ni dah berjaya bunuh dan langkah mayat aku..kejam

0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket