IRAMA HATI SAYA

perlu ker?

Muffin salam..

sebenarnya kan...kenapa kita tulis blog ha?

perlu ke kita buat blog ni?

untuk apa dan untuk siapa kita buat blog ni?

sebab kita tak nak bazir duit beli diary kan?

atau..sebab kita nak jual kisah hidup kita dekat org?

ataupun nak meraih simpati dengan cerita-cerita sedih kita?

tapi..ada ke orang yang bother untuk baca blog kita ni?

klu tak ada..maknanya kita ni sebenarnya syok sendiri..diulangi..Syok Sendiri..

tapi..ada juga yang defend their stands that depa buat blog ni untuk "kongsi cerita dan pengalaman.." hmm..betul ke tuh?

kalau betul macam tu cik pun nak stat this so called "sharing stories with others"..can i?

tapi cik ni perahsia..so how???

0 tokok-tambah:

 
◄ Design by Pocket